To je to što me zanima!

Klisović: Nakon mojih istupa organizirali su pomoć ljudima

Klisović kaže da je boravak u samoizolaciji proveo radno i da su mu se javili drugi sa sličnim pričama, pa tako i oni koji su zbog nerazumijevanja okoline odlazili na bolovanja i u samoizolaciju koja nije bila dobrovoljna
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Joško Klisović proveo je 14 dana u samoizolaciji jer je bio na događaju s osobom kod koje se naknadno utvrdila zaraza korona virusom. Nije razvio nikakve simptome, a za N1 je rekao kako nije ni znao da je netko zaražen bio na tom događaju. 

- Dobio sam pisanu obavijest HZJZ-a i javio se dežurnom epidemiologu kako su me obavijestili. U razgovoru smo zaključili da moram biti u samoizolaciji da ne bih bio opasan za sebe ili druge - ispričao je. 

Kaže da je boravak u samoizolaciji proveo radno i da su mu se javili drugi sa sličnim pričama, pa tako i oni koji su zbog nerazumijevanja okoline odlazili na bolovanja i u samoizolaciju koja nije bila dobrovoljna. 

- Molili su me da pokušam tu njihovu priču javno ispričati i djelovati na sustav zdravstva da omoguće psihološku pomoć jer tad takve pomoći nije bilo. Nakon mojih istupa u javnosti nazvao me ministar Vili Beroš i brzo organizirao psihološku pomoć - rekao je Klisović.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 07.03.2020.

    Sta je sa prijateljem nadamo se da je dobro sve to pomalo hm hm lici na promidjbu a 17000 u djep

  • 7vuk777 07.03.2020.

    da tebe nema nebi bilo ni hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare