To je to što me zanima!

Plenković premjestio tajnicu: Odlazi u Ured za razminiranje

Krunska svjedokinja Sandra Zeljko, bivša tajnica u uredu predsjednika Vlade i donedavno krunska svjedokinja u aferi "Dnevnice", premještena je iz Vlade u Ured za razminiranje
Vidi originalni članak

Sandra Zeljko, bivša tajnica u uredu predsjednika Vlade i donedavno krunska svjedokinja u aferi "Dnevnice", premještena je iz Vlade u Ured za razminiranje, potvrđeno je za Dnevnik.hr u tom Uredu. 

"Državna službenica Sandra Zeljko premještena je u Ured za razminiranje po potrebi službe s datumom 7. ožujka 2017. godine na radno mjesto administrativnog referenta u Jedinici za sredstva fondova EU", odgovorio je Hrvoje Debač, ravnatelj tog Ureda, dodajući da Zeljko ispunjava sve uvjete za to radno mjesto. 

"Za premještaj po potrebi službe nije potrebno raspisivanje natječaja ni javnog ni internog već je za njega potreban prethodni pisani sporazum čelnika tijela iz kojeg se državni službenik premješta i čelnika tijela u koji se državni službenik premješta sukladno članku 78. Zakona o državnim službenicima", kaže Debač.

Podsjetimo, nakon što je u javnost procurila informacija da je Zeljko u utorak ponovno pozvana na ispitivanje u Uskok u Banskim dvorima su objavili je od ona premještena na drugo radno mjesto u državnoj službi sukladno njezinim kvalifikacijama.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Jozo iz Sinja 08.03.2017.

    Vrana vrani ne kopa oci...

  • pčela 08.03.2017.

    Šta se čudite,pa ovo je samo Hrvatska.

  • lotus_1 08.03.2017.

    Kaj je bio otvoren natječaj za radno mjesto u uredu za razminiranje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare