To je to što me zanima!

Klokan ga pokušao utopiti dok je spašavao svog psa

Chris Rickard i njegov pas su slučajno probudili klokana koji ih je od straha napao. Psa je gotovo utopio u jezeru, a Chrisa izgrebao po cijelom tijelu
Vidi originalni članak

Chris Rickard (49) iz Australije završio je u bolnici s ogrebotinama po cijelom tijelu nakon tučnjave s klokanom koji je pokušao ubiti njegovog psa. Klokan, visok 1,5 metar, gotovo je utopio psa u jezeru, a pokušao je i vlasnika. Chris i pas Rocky slučajno su probudili klokana koji je, prestrašen, počeo bježati. Pas je potrčao za njim ravno u jezero. Klokan je, braneći se, zgrabio psa i držao ga 20 sekundi pod vodom. Chris mu je priskočio u pomoć, no životinja se tada okomila na njega.
- Očekivao sam da će me udariti jednom ili dva puta, no ne i da će me tako napasti - kaže Chris koji je objema rukama držao onesviještenog psa, dok ga je klokan udarao u glavu i privremeno ga čak oslijepio na jedno oko.
- Cijelo vrijeme me je pokušavao gurnuti pod vodu. Na kratko me je pustio nakon što sam ga laktom udario u grlo - ispričao je Chris koji se nakon 10 minuta uspio dočepati obale. Oporavlja se u bolnici, a kako su završili pas i klokan, nije poznato.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • killer02 24.11.2009.

    lele dobro da takovih kod nas nema!!!!

  • 25sat 24.11.2009.

    da je ovo bilo kod nas neki bi mediji optužili klokana za nacizam, jer je slikivao svastiku ovom tipu na prsima

  • webasto 24.11.2009.

    nakon zajedničke intervencije lokalne policije i specijalaca klokan je ubrzo savladan i zadržan u prostorijama mup-a, u krvi mu je izmjereno 2,3 promila alkohola. protiv klokana če biti podignuta optužnica za pokušaj ubojstva i remečenja javnog reda i mira...LOOOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare