To je to što me zanima!

Nadrogiran brutalno izbo curu: 'Halo, učinio sam nešto loše...'

On se u noći s 26. na 27. prosinca 2015. nadrogirao amfetaminima, to jest, speedom i u takvom se stanju posvađao s djevojkom koju je potom počeo tući i bacati je okolo
Vidi originalni članak

Hrvoje Domobran Knežević u ponedjeljak je na Županijskom sudu u Zadru osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva svoje djevojke Josipe Božić (21). 



On se u noći s 26. na 27. prosinca 2015. nadrogirao amfetaminima, to jest, speedom i u takvom se stanju posvađao s djevojkom koju je potom počeo tući i bacati je okolo. Napao ju je noževima i šilom i zadao joj brojne ubode, najviše u predjelu glave i vrata gdje joj je razderao veliku krvnu arteriju, javlja Glas Istre. 

Iako je u trenutku ubojstva bio u stanju smanjene ubrojivosti, 23-godišnjak se u to stanje doveo sam, obrazložio je sudac Hrvoje Visković, pa mu se to nije uzelo kao olakotna okolnost poput mladosti. U vrijeme kazne ubraja mu se vrijeme koje je proveo u pritvoru od 27. prosinca 2015. godine te mora platiti sudske troškove u iznosu od 42.497 kuna, paušalni trošak od 3000 kuna i odvjetnika koji ga je zastupao po službenoj dužnosti. 

Podsjetimo, pretukao je pa izbo svoju godinu dana mlađu djevojku. Dan poslije nazvao je njezine roditelje i policiju te priznao što je učinio. Branio se da 'ne zna što ga je spopalo'.

Ostao je u kući u Modriču i nakon njezine smrti te je pokušao zataškati ubojstvo i oprati krv navodno okupavši mrtvo tijelo djevojke u kadi i pripremivši veliku vreću za transport tijela.

Iako susjedi u Modriču kažu da je par bio skladan, zaljubljen i pristojan, u obitelji su znali da je droga uzrok zla koje ih je snašlo. Rekli su nam da, iako su nastojali, Josipu od Hrvoja nisu mogli nikako odvojiti.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Nick__Praskaton 12.07.2017.

    I njegov caca je ucinio lose sto nije izdrkao u koprive

  • yingyang 11.07.2017.

    ovi sto tuku svoje cure i zene to su najvece kukavice na svijetu i zali Boze sto ih je majka rodila i jos na kraju ubijes svoju voljenu,pa mislim gdje to imas...vidi se da su ljudi najvece zivotinje na svijetu,ne znam sta da kazem na to,ne znam,takvu lijepu djevojku ubiti pa njega treba istim postupkom rijesiti kako je on svoju djevojku...za takve nema milosti

  • retita🦋 11.07.2017.

    Zar joj jedna od slika nije bila dovoljno upozorenje s kim ima posla?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare