To je to što me zanima!

Knin: Dva vozača udarila u parkiranu Alfu s djecom

Zdravko Čabraja (37) izašao je iz auta baciti smeće. Teže ga je ozlijedio kontejner u koji je udario Punto. I Punto i kontejner su završili u rijeci
Vidi originalni članak

U četvrtak oko 20.15 sati u Ulici Domovinskog rata u Kninu Toni Đapić (18) je Fiat Puntom zbog prevelike brzine izletio iz okuke u blizini mosta na Orašnici. Zabio se u dva metalna kontejnera te u otvorena vrata parkiranog Alfa Romea. U Alfi je bilo dvoje djece od tri i osam godina. Njihov otac Zdravko Čabraja (37) izašao je baciti smeće, a na njega je naletio kontejner u koji je prethodno udario Đapić. I Punto i kontejner su završili u rijeci, a Čabraja je teže ozlijeđen. Na Alfu je potom naletio i Renault Clio koji je zbog brzine izletio na istome mjestu kao i Đapić. Udario je u Alfu i prevrnuo se. Putnici iz Clija i vozačica Monika Popović (19) samo su lakše ozlijeđeni. Djeca iz Alfe nisu ozlijeđena.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • antonia189 17.03.2013.

    pametno i ja se slazem da su bili normalni nebi se nista desilo oni su te noci jurili kroz grad kao muhe bez glave ja sam ih vidila i jos se toga sjecam !!!!

  • kokyca 20.10.2007.

    PA DA STE NORMALNO VOZI I POŠTOVALI OGRANIČENJA NEBI MORALI NAGLO SKRETATI I NEBI ZAVRŠILI U RIJECI.......

  • bajs 19.10.2007.

    ovaj tekst je totalna laz!znam jer sam bio sa tonijem u autu kad se to dogodilo!taj kreten ja parkirao auto na skroz u nasoj traci,znaci ne sa strane negu u nasoj traci!!!!valjda je mislio da nitko nece doci!!jos je ostavio upaljena svjetla(duga) i nije dao ni zmigavac niti sva cetiri upalio!!!!mi kako smo isli kroz krivinu izgledalo je kao da se auto krece i onda nakon sto smo izasli iz krivine imali smo sta i viditi,majmun stoji skroz u nasoj traci sa upaljenim svjetlima!!!!!!toni je naglo skrenuo da ga izbjegnemo i spali smo dole sa onog mosta!!!!a vi novinari ako neznate sta pisete nemojte onda ni pisati jer tako samo sirite lazi dajete laznu sliku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare