To je to što me zanima!

Koalicija SDP-HNS-IDS ostaje, a reformisti 'ne dolaze u obzir'

Mislim da smo ovakvi dovoljno jaki i rezultati se vide, a otvoreni smo za suradnju za sve dobre ideje, kazao je premijer, a Pusić dodala da to ne uključuje reformiste
Vidi originalni članak

Čelnici SDP-a Zoran Milanović, HNS-a Vesna Pusić, HSU-a Silvano Hrelja te IDS-a Boris Miletić sastali su se u prostorijama IDS-a nakon otvaranja početka radova izgradnje pulske bolnice. 

Ove stranke i dalje ostaju u Kukuriku koaliciji s time da, što se tiče IDS-a, odluka o novoj koaliciji prolongira se do Sabora stranke, koji se održava 14. veljače. 

- Izjavio sam da je za politiku bitno biti dosljedan i da je nama kao regionalnoj stranci bitna decentralizacija i regionalni ustroj. To je bila jedna od točaka Plana 21 i smatram da je to put gospodarskog oporavka i boljitka građana, izjavio je Boris Miletić iz IDS-a.

Nakon sastanka Milanović je izjavio kako namjeravaju kao sadašnja koalicija zajedno izaći na parlamentarne izbore. 

- Mislim da smo ovakvi kakvi jesmo dovoljno jaki i rezultati se vide, a otvoreni smo za suradnju za sve dobre ideje, rekao je Milanović. Vesna Pusić kazala je kako reformisti ne dolaze u obzir.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • jozabroz 27.01.2015.

    ponovicu,, ids ce prije ici sa reformistima nego s ovima s pusickom,,))) kome to jos u ovoj vladi nije jasno,,?? prema tome, ids se moze stavit u poziciju da ce o njemu ovisit ovi milanovicevi sateliti ko i sam milanovic,,no tako nesto veliki vodja ne zeli ni spominjat ko mogucnost,,ipak je on veliki vodja..)))

  • mili999 25.01.2015.

    Velika obećanja, plan 21, obnova Hrvatske, med i mlijeko, što sve nije obećao Zoki, a dobili smo samo njegovu bahatost. Odlazite čim prije i ne vraćajte se više nikada!

  • mili999 25.01.2015.

    Teško je vladajućoj eliti pao ovaj poraz jer nakon odlaska Josipovića, lagano pakuje kufere i cijela Vlada. Gotovo je, gotovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare