To je to što me zanima!

Kobna igra: Dječaka (4) je ubila miješalica za tijesto

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sin (4) vlasnika pekarnice se igrao oko stroja za miješanje tijesta kad se uključila spirala, zahvatila dječaku noge i ubila ga pred očima mlađe sestre
Vidi originalni članak

Roditelji su jaukali i plakali. Mazili su truplo 4-godišnjeg sina zarobljenog u miješalici za tijesto. Bilo je omotano oko spirale. Pokušavali su ga izvući, no bezuspješno, pričaju svjedoci tragedije u obiteljskoj pekarnici LI-GA u Garešnici, gdje je u petak oko 18 sati dječak nastradao u igri. Uplakani otac Krist Lekaj odjurio je automobilom po liječnicu, a potom i po vatrogasce. Mlađa sestrica (3), s kojom se mališan igrao u pekarnici, tiho je sjedila u krilu rođaka, nesvjesna što se događa oko nje.
- Grozno je izgledalo. Situacija je bila iznimno teška. Ta spirala je dijete omotala i stisnula. Otac se od šoka nije sjetio telefonirati, nego je dojurio po nas. Dijete je, na žalost, već bilo mrtvo pa nismo ništa dirali dok nije došao sudac, samo smo pripremili stroj za rastavljanje, a oni su poslije skinuli dijelove i izvukli tijelo - kazao je još šokirani Marijo Paluh, zapovjednik JVP-a Garešnica. Dodao je kako je dvojici vatrogasaca koji su bili njim dao slobodno jer ih je, kaže, strašno pogodilo to što su vidjeli.
- Izašla sam oko 21 sat i vidjela kako iznose mali bijeli lijes. U šoku sam - ispričala je susjeda, koja je svaki dan kupovala u pekarnici.
- Izašla sam iz dvorišta oko 21 sat i vidjela kako iznose mali bijeli lijes. Još sam u šoku, ispričala je susjeda koja je svaki dan kupovala u pekarnici u ulici Matije Gupca 15.


RADNICA POKUŠALA IZVUĆI DJEČAKA IZ MJEŠALICE
Obitelj Lekaj doselila se u Garešnicu iz Makedonije prije pet godina, a djeca su često trčkarala po pekarnici, dodala je susjeda i kazala kako je mlada prodavačica koja je radila u pekarnici prva pokušala spasiti mališana iz stroj. Također kaže da je čula kako je dječak u igri ušao u stroj, a trogodišnja sestra stroj je nehotice uključila.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • rotor 17.11.2008.

    što ti je život...nema gorega za roditelja nego sahraniti si dijete...još kad strada na tako jeziv način....

  • totalka 17.11.2008.

    Hiiiiiiii! Em su dite izgubili a bu i bankrotirali. Ja tamo nebi kifle vise kupoval! Mhmmmm...

  • renatost 17.11.2008.

    Prestašno,jadni roditelji ne mogu ni zamilit kako in je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare