To je to što me zanima!

Kod Bregane kolona teretnih vozila duga je jedan kilometar

Povodom Dana neovisnosti zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će u: od 14 do 23 sata
Vidi originalni članak

Zbog kolnika koji su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski i mogućih odrona vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Kod naplatnih postaja Bregana u smjeru Republike Slovenije kolona teretnih vozila duga je oko jedan kilometar, izvijestio je Hrvatski auto-klub (HAK) u ponedjeljak ujutro.

PROGNOZA Stiže iznadprosječna toplina: Val će zahvatiti cijelu Europu

Iz HAK-a također podsjećaju vozače motornih vozila da i tijekom dana u uvjetima smanjene vidljivosti (magla, oblačno vrijeme, jaki pljuskovi, itd.) voze s upaljenim kratkim svjetlima, bez obzira na ljetno računanje vremena. Vozači mopeda i motocikala tijekom cijele godine moraju voziti s upaljenim svjetlima.

Na A1 Zagreb-Split-Ploče vozilo je u kvaru na 403. km između čvorova Blato i Bisko u smjeru Zagreba, na A3 Bregana-Lipovac: kod naplatnih postaja Bregana u smjeru Republike Slovenije kolona teretnih vozila duga je oko jedan kilometar.

DOBIT ĆE KAZNENU PRIJAVU Lički policajci uhvatili kolegu iz Zagreba: Krijumčario migrante

Povodom Dana neovisnosti zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će od 14 do 23 sata. Zabrana nema na autocestama kao i na državnoj cesti DC1.

Na graničnom prijelazu Bregana/Obrežje na izlaz teretna vozila čekaju sat i pol, na GP Macelj/Gruškovje i Pasjak/Starod 45 minuta, a na GP Rupa i Dubrava Križovljanska/Zavrč pola sata. 

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare