To je to što me zanima!

Kod Buzeta zaustavili Slovenca, u BMW-u mu našli kalašnjikov

U jednoj torbi bio je i paket s četiri spremnika za automatsku pušku. Poklicajci su pronašli i više ampula, djelomično ispunjenih šprica te tableta za koje se sumnja da se radi o tzv. anaboličkim steroidima
Vidi originalni članak

Buzetski policajci u ponedjeljak oko 0.45 sati u kontroli prometa su zaustavili BMW slovenskih registracija kojim je upravljao mladić (21). U kontroli vozača i vozila na stražnjem sjedištu su uočili nekoliko putnih torbi te su posumnjali da prevozi predmete kaznenog djela. 

Nakon što su nabavili sudski nalog, u pretresu su ispod stražnjeg sjedala našli automatsku pušku A-47 s preklopnim kundakom. U jednoj torbi bio je i paket s četiri spremnika za automatsku pušku. Policijski službenici pronašli su i više ampula, djelomično ispunjenih šprica te tableta za koje se sumnja da se radi o tzv. anaboličkim steroidima te će se ti predmeti dostaviti na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić''.



Budući da je posjedovao oružje koje je zakonom zabranjeno, osumnjičeni je danas u jutarnjim satima uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. Sumnjiči ga se za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ichbin2 14.07.2020.

    to nije ak47, to je mađarska inačica,razlikuje se od ruske i srpske jer nemože izbacivat tromblone, nema zatvarač za povratne plinove, vidi sliku, ima preklopni željezni kundak to je osnovna razlika, u srpskoj varijanti taj model, s takvim kundakom ima oznaku m70ab2, ko to ne razlikuje taj hv-a vidio nije.

  • John Doe Jr. 14.07.2020.

    možda ju je našao

  • bcelija 14.07.2020.

    Najprije mu odrapiti maksimalnu kaznu pa mu skinuti 20% kad propjeva tko mu je to uvalio i za gdje je to namjenjeno. Sigurno nije samo taj jedan komad u "điru". Gdje je ostalo??? Ima tu posla za Slovence i za Hrvate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare