To je to što me zanima!

Kod dilera uz drogu našli pištolj u obliku privjeska

Policija je privela mladića (20) zbog dilanja droge. Stariji diler (24) je još u bijegu, a u njegovoj kući pronašli su privjesak pištolj i automatsku pušku
Vidi originalni članak

Policija je u utorak oko 12 sati na zagrebačkim Oranicama uhitila mladića (20). Kod njega su našli 47,1 grama amfetamina. Ostatak droge je mladić u kutiji zakopao u zemlju kraj kuće. Policajci su u kutiji pronašli još 168,5 grama amfetamina. Pretražili su mu i kuću i našli još 182 grama kreatina. Uhićeni je nabavljao drogu i kasnije ju preprodavao. Pretražili su i kuću mladića (24) kojeg također sumnjiče za preprodaju droge. U kući su pronašli 7,3 grama heroina, 11 grama smjese kreatina i kokaina, 205 grama paracetamola i kofeina, tri digitalne vage, pištolj u obliku privjeska za ključeve, automatsku pušku i 72 komada streljiva. Stariji diler je u bijegu. Policija je uhićenog mladića (20) prevezla istražnom sucu. On je kao i stariji poznat otprije policiji po mnogim kaznenim djelima. Vrijednost zaplijenjene droge procijenjuje se na 20.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SmackThat 04.08.2010.

    Takva je situacija u državi, zašto radit za 2200kn mjesečno 8 sati dneveno, kad to možeš zaradit za jedno popodne, ako te roknu ideš u zatvor, na redovitu papicu, ekipa te čeka, je malo tjesno, pola godine se izgura, pa opet u biznis, živila nam Hrvatska!

  • bbbaka 04.08.2010.

    majstorFantaz@sto se mene tice ja bih onda pocela od tebe i tvojih da rokam,da nije takvih, kod nas nebi ni bilo dilera ni toliko narkomana,razlika je izmedju dilera koji dila da sam prezivi a drugo je kada se na to bogate takvi kao ti i tvoji imas pozdrav od dilera i narkomana

  • mayhem26 04.08.2010.

    A gdje je slika tog pištolja privjeska?Tako mozete pisati sto god vam se svidi,a nemate slike koji podkrepljuju vasu \"informaciju\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare