To je to što me zanima!

Kod Dubrovnika u Hrvatsku je ušlo 13 ilegalnih migranata

Svim stranim državljanima je dubrobačko-neretvanska policija odredila zabranu ulaska i boravka u Hrvatskoj u trajanju od po jedne ili dvije godine te su predani policiji u Crnoj Gori
Vidi originalni članak

U dva odvojena slučaja na Badnjak je u Hrvatsku na dubrovačkom području nezakonito ušlo osam afganistanskih i pet albanskih državljana, koji su predani policiji u Crnoj Gori, odakle su i ušli u Hrvatsku.

Dubrovačko-neretvanska policija u utorak je priopćila kako je osam Afganistanaca u subotu popodne hrvatsku granicu nezakonito iz Crne Gore prešlo iznad mjesta Dubravka u Konavlima.

Petero albanskih državljana je, pak, u Hrvatsku istoga dana ušlo u blizini graničnog prijelaza Klek.

Njih je prethodno, prije graničnog prijelaza, iz vozila iskrcao jedan Albanac, koji je potom državnu granicu prešao zakonito preko navedenog prijelaza, te ih je ponovno ukrcao u vozilo nakon što su nezakonito prešli granicu.

Svim stranim državljanima je dubrobačko-neretvanska policija odredila zabranu ulaska i boravka u Hrvatskoj u trajanju od po jedne ili dvije godine, te su predani crnogorskoj policiji.

Albanski državljanin koji je pomagao u nezakonitom prelasku granice prekršajno je sankcioniran.

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Uragan_1 28.12.2016.

    Ko bi rekao da se u okolici Dubrovnika kombajnira kuruza.

  • vivaldi_1 27.12.2016.

    ...pobjeglice u Dubrvniku a slika iz Slavonije.

  • zemuncevic 27.12.2016.

    Tjeraj teroriste nazad!!!!! Samo djeca do 8 godina i starci preko 70 mogu biti izbjeglice !!!!Ostali ili neka se idu boriti ili neka provode terorizam kod kuce!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare