To je to što me zanima!

Kod dvojice mladića u autu kod Gospića našli skoro 2 kile trave

Mladiće su u srijedu oko 22.35 zaustavili u Gospiću u autu šibenskih registracija koji je vozio mladić iz Tribunja. U autu su im pronašli i 1882 grama marihuane. Istragom su utvrdili da je droga bila za preprodaju
Vidi originalni članak

Policajci iz Gospića uhitili su mladića (23) iz Tribunja i Šibenčanina (25) nakon što su im u autu pronašli skoro dva kilograma marihuane.

Kako se navodi, mladiće su u srijedu oko 22.35 zaustavili u Gospiću u autu šibenskih registracija koji je vozio mladić iz Tribunja. U autu su im pronašli i 1882 grama marihuane. Istragom su utvrdili da je droga bila za preprodaju, a mladiće su uhitili i predali pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu pod sumnjom da su  počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Također je protiv 23-godišnjeg vozača podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu s obzirom da je odbio stručni pregled radi analize prisutnosti opojnih sredstava u organizmu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • željeno korisničko ime 2 27.11.2020.

    Suditi po kratkom postupku i dati im po 20 godina zatvora. Onog balavca koji je Mercedesom pobio ljude osloboditi naravno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare