To je to što me zanima!

Kod Grubišnog Polja traktorom udario u teretnjak i poginuo

Bjelovarsko-bilogorska policija izvijestila je kako je ovo peta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području ove policijske uprave
Vidi originalni članak

Muškarac star 78 godina preminuo je u srijedu iza 20 sati zbog teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 11,45 sati u Končanici na cesti prema Velikim  Zdencima. 

On je upravljao traktorom daruvarskih registarskih oznaka i počeo skretati preko pune linije u lijevo, ne uvjerivši se može li to nesmetano napraviti obzirom na ostale sudionike u prometu.

KOD BRODSKOG STUPNIKA Nije držao razmak pa se zabio u kamion koji je usporavao...

Na nesreću u tom ga je trenutku počeo prestizati kamion litvavskih registarskih oznaka, priopćili su iz Pu bjelovarsko bilogorske. 

Teretno vozilo kojim je upravljao 45-godisnji državljanin Litve je svojom desnom stranom udarilo u lijevu stražnju stranu traktora koji je odbačen u putni jarak. Traktorist je nakon ukazane pomoći preminuo u bolnici.

Bjelovarsko-bilogorska policija izvijestila je kako je ovo peta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području ove policijske uprave.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • profić 12.03.2020.

    Ako je traktorist skretao preko pune crte, znači da je i vozač Litvanac preticao a da se nije na vreme vratio u svoju traku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare