To je to što me zanima!

Kod Jajca pronašli zaključani automobil nestalog F. Kvesića

MUP Zapadnohercegovačke županije objavio je sliku nestalog i moli sve koji imaju bilo kakve informacije da im se jave. Kvesić je u nedjelju krenuo prema Banja Luci
Vidi originalni članak

Frano Kvesić nestao je u nedjelju, a njegov automobil policija je našla blizu Jajca, uz magistralnu cestu Jajce-Banja Luka, u kanjonu rijeke Vrbas, javlja Večernji list. Automobil je bio zaključan. Neslužbeno doznajemo kako je prtljažnik automobila bio otključan te kako se sumnja na suicid, ali je istraga još u tijeku. Kvesićeva rođakinja kaže kako obitelj u to ne vjeruje. 

- Frano je u ozbiljnoj vezi i uskoro se planirao oženiti. Ne znam zašto je krenuo prema Banja Luci u nedjelju. Molimo sve koji su nešto vidjeli da nam se jave s informacijama - rekla je njegova rođakinja za 24sata.

Kvesić je rođen 1968. godine u Dužicama kod Širokog Brijega. Visok je 186 cm i težak oko 95 kg, a policija  je objavila da je na put krenuo odjeven u traperice i džemper tamne boje. Bio je u službenom automobilu marke VW Passat, registracijskih oznaka 293-T-773 te se uputio u Banja Luku. 

Zapadnohercegovačka policija moli sve građane koji imaju informacije o nestalom Frani Kvesiću da im jave na brojeve telefona: (039) 705 854, 705 640 ili 803 808. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pipe14 08.11.2011.

    JuanFran, ti zaista imas problema s glavom. Frano je drzavljanin RH, zato molim te postedi sebe dodatne sramote i ne komentiraj vise... i opet ti kazem, moli dragog boga da ti nikada ne dozivis ovo, jer ne daj boze da ti se sto slicno dogodi trazio bi svu mogucu pomoc... zato suti i ne blamiraj se vise...

  • bizaro 08.11.2011.

    zakljucao auto ubio se i sakrio les!!!

  • pipe14 08.11.2011.

    JuanFan, kao prvo ovim komentarom si pokazao kakav si covjek, i tome vise nista ne treba nadodavati. Kao drugo, ja sam kolega nestaloga, koji usput rečeno ima hrvatsko drzavljanstvo, i tko kaze da se ne nalazi na podrucju RH, i jako je bitno da slika i obavijest dodje do sto vise ljudi kako bi se eventualno prikupile korisne informacije. I da te ne podsjecam kako je gdin.Praravinja uhicen na podrucju RS odnosno BiH, i da bez uspjesne suradnje dvaju MUP on danas ne bi bio u zatvoru. Zato molim te ne pisi gluposti, i moli Boga da ti ne prozivljavas ovo sto njegova obitelj i nasi kolege sada prozivljavamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare