To je to što me zanima!

Kod Jastrebarskog eksplodirao dio kuće: 'Vlasnica je spavala, materijalna šteta je ogromna'

Vatrogasci DVD-ova Donji Desinec i Gornji Desinec u utorak ujutro intervenirali su nakon dojave o eksploziji plina u obiteljskoj kući, a navode kako su vlasnici spavali u trenutku eksplozije. Srećom, nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Užasno jutro u Gornjem Desincu. Kako javljaju vatrogasci, u utorak oko 7.15 dobili su dojavu o eksploziji plina u obiteljskoj kući pri čemu je nastala ogromna materijalna šteta.

- Kad smo došli, gospođa je spavala. Odmah smo pozvali hitnu i sanirali prostor, bila je u šoku. Materijalna šteta je ogromna, kuća nema prozora. Prema neslužbenim informacijama curio je plin, no to će utvrditi očevid - kratko nam je rekao zapovjednik DVD-a Gornji Desinec Krešimir Kišan.

Iz PU zagrebačke potvrdili su nam kako je očevid u tijeku te da nema ozlijeđenih, a najvjerojatnije se, prema prvim informacijama, radi o eksploziji plinske boce.

Na intervenciju su izašle i kolege iz DVD-a Donji Desinec s autocisternom i četiri vatrogasca, a prema fotografijama štete koju su snimili, eksplozija je očito bila vrlo razorna.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • superpametni 15.11.2022.

    Kakvi se to dijelovi ugrađuju u kuće kad mogu eksplodirati?

  • novkovka 15.11.2022.

    šta je tu nekome smiješno?

  • Lunasol 15.11.2022.

    Kad su vatrogasci došli žena je još spavala ?Jel' to moguče ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare