To je to što me zanima!

Kod Lučkog kolona duga četiri kilometra, gužve zbog sudara

Zbog lakše prometne nesreće u kojoj nitko nije ozlijeđen između čvora Zadar II i odmorišta Nadin vozilo se također u kilometarskoj koloni. Kako su nam rekli u zadarskoj policiji, vozač se zabio u ogradu
Vidi originalni članak

Pojačan je promet na većini cesta prema moru, ali i prema unutrašnjosti, a kako javlja HAK na Lučkom je u 10 sati iz smjera Jankomira kolona duga oko 4 kilometra. Kolona je bila i na izlazu s autoceste u Lučkom i to dva kilometra.

Zbog lakše prometne nesreće u kojoj nitko nije ozlijeđen između čvora Zadar II i odmorišta Nadin vozilo se također u kilometarskoj koloni. Kako su nam rekli u zadarskoj policiji, vozač se zabio u ogradu, a promet je relativno brzo normaliziran. 

Na graničnom prijelazu Rupa prema Sloveniji se trenutno čeka u kilometar dugoj koloni, dok se kod Kaštela i Plovanije vozi u tri kilometra dugoj koloni koja se proteže i na Istarski ipsilon. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 27.07.2019.

    Najbolje putovati starim cestama,ovo je za malu djecu mucenje,placas autocestu da bi se znojio u automobilu na veliki vrucinama i jos cekanje na granicama,sto prije da se uvedu vinjete.

  • 27.07.2019.

    A ja već pomislio zbog turista, kad ono ....

  • ivan lantran 27.07.2019.

    Zato ja selima na more nista autoput.,a dodjem prije zbog ovakvih guzvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare