To je to što me zanima!

Kod Matanića u Remetinec došli su USKOK i policija?

Zagreb: Robert Matanić (31) najvjerojatnije će biti pokajnik u slučaju Pukanić. No ime naručitelja još nije odao. Brani se kako nije znao o kome se radi
Vidi originalni članak

Prema informacijama koje su iscurile iz policijskih ili sudskih krugova, jedan od osumnjičenih za teško ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića, Robert Matanić (31), policiji je rekao da je ubojstvo Pukanića naručila osoba iz Zagreba. No narudžba je išla preko Beograđanina. Još dok ga je branio sada kazneno prijavljeni odvjetnik Zoran Pilipović, zatražio je razgovor s Uskokom. Krim-policija i Uskok, prema našim izvorima, s Matanićem su razgovarali u srijedu u pritvoru u Remetincu. On im je navodno rekao da je u vrijeme eksplozije razgledavao BMW-e u salonu u Folnegovićevoj ulici.
- To je skroz netočno - demantirao je razgovor s Robertom Matanićem Vuk Đuričić iz Uskoka. Matanić je, doznajemo, policiji priznao da je indirektno sudjelovao u pripremi atentata. Surađivao je s odbjeglim Željkom Milovanovićem i Bojanom Gudurićem. Brani se da nije odmah shvatio kojeg Pukija treba ubiti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cepuljni 07.11.2008.

    admine popusi mi kiflu

  • Vire 07.11.2008.

    Sad će i njega koknut, prvom prilikom još jedan manje!!!hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare