To je to što me zanima!

Kod njega bi vam matematika bila najdraži predmet u školi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pietro Boselli (25) je najzgodniji profesor matematike. Bivši studenti slučajno su otkrili da je Boselli uspješan maneken, nakon što su naišli na njegov Instagram
Vidi originalni članak

Pietro Boselli (25) je najzgodniji profesor matematike, smatraju njegovi studenti koji su sasvim slučajno otkrili da je ovaj mladić i uspješan model.

- Ono kad shvatiš da je tvoj profesor matematike jedan od vrhunskih manekena. Samo na UCL-u, napisao je student Arief Azli nakon što je otkrio njegov Instagram profil koji prati više od 46 tisuća fanova .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi Talijan je neko vrijeme radio kao asistent u nastavi, a potom, sve do lipnja prošle godine, kao profesor mehaničkog inženjerstva na Sveučilištu u Londonu. Osim što ima doktorat, Boselli je 2014. ponio i laskavu titulu najboljeg europskog fitness modela, piše Daily Mail .

U svijet modelinga ušao je sa samo šest godina kada ga je otkrio popularni dizajner Giorgio Armani te zaključio da se u Boselliju krije potencijal.

Sudeći po njegovom Instagramu, Boselli je ovisnik o vježbanju, a isklesano tijelo može zahvaliti redovitim treninzima.

U intervjuu za F Tape rekao je da bi bio profesor matematike, inženjer ili osobni trener da se ne bavi modelingom. Idoli su mu Arnold Schwarzenegger, Oscar Wilde i bend The Rolling Stones.

Idi na 24sata

Komentari 210

  • no sleep 30.03.2015.

    kepec mali

  • mihaela1000 30.03.2015.

    Učila bi s njim i fiziku i kemiju :D Ne samo matematiku :D

  • mariovuk_1_1 30.03.2015.

    Al ste lakeeeeee.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare