To je to što me zanima!

Kod otoka Reunion morski pas raskomadao tinejdžericu (15)

Gina Hoarau, direktorica službe za javnu sigurnost u Saint-Paulu, kaže kako je ovaj napad bio iznenadan jer nisu znali da morski pas može prići tako blizu obale
Vidi originalni članak

Morski pas ubio je tinejdžericu (15) dok je plivala u blizini obale otoka Reuniona u Indijskom oceanu, javlja u ponedjeljak BBC. Francuskinja je na otok došla u posjet svojem ocu. Kupala se u zaljevu Saint-Paul s još jednom djevojkom kada ju je morski pas napao i raskomadao. 

Lokalne vlasti navodno su prije nekoliko dana upozorile ljude da budu oprezni dok se kupaju jer je više morskih pasa uočeno u blizini obale. Gina Hoarau, direktorica službe za javnu sigurnost u Saint-Paulu, kaže kako je ovaj napad bio iznenadan jer nisu znali da morski pas može prići tako blizu obale. Ovo je drugi koban napad ove godine na otoku Reunion. Morski pas je u svibnju ubio Francuza (36) koji je tamo bio na medenom mjesecu. Reunion je francuski otok u južnom Indijskom oceanu 200 kilometara udaljen od Mauricijusa. 

Morski pas doplivao u Šibenski akvatorij. Oprez!

Idi na 24sata

Komentari 92

  • jdn 26.07.2013.

    ovolikod morskog pasa moze uslikati ili nacrtati samo netko tko nije nikada vidio niti srdelu. Godisnje puno vise ljudi strada od magaraca po farmama nego od ujeda morskog pasa.

  • 16.07.2013.

    S obzirom na tankere i kruzere koji svakodnevno ulaze u Jadran, za kojima obavezno idu morski psi, i to razni, te s obzirom na sve veći broj kupača, ovisnika o adrenalinu, daskaša, nautičara, ronilaca itd, nemojte se čuditi ako se tako nešto dogodi i kod nas. družba Adria-terminali za ukapljeni plin-tankeri-morski psi.

  • StjepanMarkuš 16.07.2013.

    Ralje, strava i užas. Užasne li smrti još jedne mlade osobe.Usput, za neke bi bilo pametnije da uopće ne komentiraju .

Komentiraj...
Vidi sve komentare