To je to što me zanima!

Kod Pleternice: Automobil je naletio na ženu, u bolnici je

Svjedoci nesreće ispričali su nam kako je prijateljica, nakon što je uočila vozilo kako im dolazi u susret, pokušala povući stradalu ženu na stranu, ali nije uspjela
Vidi originalni članak

Volkswagen požeških registarskih oznaka je u nedjelju oko 17 sati naletio u Brodskom Drenovcu kod Pleternice na ženu koja se kretala pješice uz rub ceste. Od siline udarca vozilo ju je odbacilo nekoliko metara na kolnik. Kako doznajemo, žena je u društvu prijateljice išla na večernju misu kad je prema njima naišao automobil kojim je upravljao muškarac. 

Svjedoci nesreće ispričali su nam kako je prijateljica, nakon što je uočila vozilo kako im dolazi u susret, pokušala povući stradalu ženu na stranu, ali nije uspjela. Udarac je bio toliko snažan da je na Volkswagenu puklo vjetrobransko staklo.. Navodno se radi o teškim tjelesnim ozljedama te su je prevezli u Opću županijsku bolnicu u Požegi. Policija provodi očevid kako bi rasvijetlila uzrok nesreće, a promet tom dionicom ceste se odvija usporeno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kljusek 10.08.2015.

    Ravna cesta 2 km rijetko naseljeno mjesto, svi odmah po gasu do daske a malo magla i ...

  • Zvjezdana Pikl 09.08.2015.

    Ove godine ima puno više nesreća nego inaće:Da li je to brza vožnja,mobiteli,vručina koja utjeće na ljude ili ljudi midle da su nedodirljivi u autu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare