To je to što me zanima!

Kod Samobora se sudarili bus i auto, jedan čovjek je poginuo

Osobni automobil i autobus sudarili su se u utorak oko 5.50 sati u mjestu Pavučnjak nedaleko Samobora. Promet je otežan i i vozi se obilaznim cestama
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u Pavučnjaku nedaleko Samobora na staroj karlovačkoj cesti u utorak oko 5.50 sati sudarili su se autobus i osobni automobil pri čemu je poginuo jedan čovjek. Promet je otežan i vozi se obilazno. Policijski očevid je u tijeku. 

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Ana007 06.09.2012.

    Uskoro više? A ništa više nije napisano. :/ Žalosno je što se ovdje piše o nebitnim stvarima, a one važne se samo usput spomenu.

  • tomy_girl 04.09.2012.

    Ruku na srce ali ovi vozaći samoborčeka nisu normalni, jure po toj sj... cesti kao da ih vrag ganja. Vozim se na bajku svako jutro i to po staroj karlovačkoj prema Lučkom, tak da znam iz prve ruke kak se ekipa vozi. Bilo je samo pitanje vremena kad će netko poginut od njihovog volana...hebeni samoborčeki !!

  • muchkođubre 04.09.2012.

    Koji su ovo likovi od komentatora; jedni raspravljaju o točnom hrvatskom nazivu za prometalo - bus ili autobus, drugi razglabaju o tome jel poginul KOD ili PRI ili POD, treći RIPaju i btwejaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare