To je to što me zanima!

Kod Šibenika nacrtali mural posvećen Slobodanu Praljku

U četvrtak je u zagrebačkom krematoriju Slobodan Praljak ispraćen na posljednji počinak. Tiho, bez ikakve pompe, kako je to i želio, posljednje zbogom rekli su mu članovi najuže obitelji i tek nekolicina bliskih prijatelja
Vidi originalni članak

Nakon što su u nekim hercegovačkim gradovima i općinama osvanuli murali posvećeni hrvatskom generalu Slobodanu Praljku, kao što je to bio slučaj u njegovoj rodnoj Čapljini ili pak u obližnjem joj Širokom Brijegu, na sličan mural objektivi Pixsella naišli su i na ulazu u Bilice kod Šibenika. 

UNIŠTILI GA Pokidali Praljkov plakat na zagrebačkom glavnom trgu

POGLEDAJTE GALERIJU:

Podsjetimo, u četvrtak je u zagrebačkom krematoriju Slobodan Praljak ispraćen na posljednji počinak.

U ČETVRTAK Obitelj i prijatelji na Mirogoju su se tiho oprostili od Praljka

Tiho, bez ikakve pompe, kako je to i želio, posljednje zbogom rekli su mu članovi najuže obitelji i tek nekolicina bliskih prijatelja - onih koje je general naveo u oproštajnom pismu upućenom obitelji.

ZA SLOBODANA PRALJKA Generali najavili komemoraciju: Zagreb očekuje prometni kaos

U ponedjeljak pak Hrvatski generalski zbor u Zagrebu organizira komemoraciju na više lokacija zbog čega je policija najavila posebnu regulaciju prometa.

Idi na 24sata

Komentari 275

  • ljubica ljubičica_1 11.12.2017.

    Nisam znala da je Šibenik u BH.

  • ravno1 10.12.2017.

    Bravo za Šibenik. Vječna slava generalu Praljku. Da je bilo više takvih branitelja u Domovinskom ratu, problem okupacije Hrvatske bi bili riješili puno ranije.

  • EUROPE5 10.12.2017.

    Dosadni ste vise s ovim

Komentiraj...
Vidi sve komentare