To je to što me zanima!

Kod Slavonskog Broda nestali majka (20) i dvomjesečni sin

Dok se nevjenčani suprug nalazio u gradu majka se udaljila u nepoznatom pravcu iz kuće zajedno sa dvomjesečnim sinom, priopćili su iz policije
Vidi originalni članak

Majka (20) i dvomjesečni sin nestali su jučer u Sibinju, nedaleko od Slavonskog Broda.

Naime, radi se o majci koja je rođena 2002. godine, a sina je rodila prije svega dva mjeseca.

Majka Baronesa Firlovic rođena je u Dubovcu, dok joj je prebivalište u Sibinju. Prema službenim podacima, nestala je 26.7.2022. godine u Sibinju.

- Dok se nevjenčani suprug nalazio u gradu ista se udaljila u nepoznatom pravcu iz kuće zajedno sa dvomjesečnim sinom - napisala je policija pod okolnosti nestanka.

U trenutku nestanka majka je na sebi imala crnu haljinu s cvijećem i crne bež natikače, a dijete benkicu i dekicu.

POTVRDIO LUČKI KAPETAN Sretan kraj potrage: Pronašli oca i sina iz Njemačke koji su jučer nestali na moru kod Krka

Njezin sin Martin Vedris rođen u petom mjesecu ove godine, u Slavonskom Brodu, a nestao je također 26.7.2022. godine. Policija je kao mjesto nestanka upisala Sibinj.

- Baronesa Firlovic se udaljila od kuće u nepoznatom pravcu i sa sobom povela maloljetno dijete Martina Vedris - napisali su iz policije pod okolnosti njegovog nestanka

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • antena1 27.07.2022.

    Ima 20 godina, naime rođena je 2002. godine, o Bože pa koje je godine trebala biti rođena ako ima 20 godina!? Mislim cijeli članak se u biti sveo na ponavljanje naslova, pa to je moglo napisati i dijete u 1. osnovne!

  • antena1 27.07.2022.

    I crne bež natikače! Lol

  • Mbb 27.07.2022.

    Treba li upitati zašto je otišla? Treba li upitati kakav je tatica i ima li možda tešku ruku i naglu narav? Da upitamo susjede? Samo pretpostavka, poučena prošlim slučajevima, ne mora biti točna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare