To je to što me zanima!

Kod Vinkovaca vlak naletio na 21-godišnjaka iz Jarmine

Od udara vlaka, mladić je na mjestu preminuo. U policiji pretpostavljaju da je mladić bio u diskoteci i iz nekog razloga izašao i stao na prugu. Očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

U nedjelju ujutro oko 1,45 sati međunarodni brzi vlak u Ivankovu je pregazio 21-godišnjaka iz Jarmine. Od udara vlaka, mladić je na mjestu preminuo. Nesreća se dogodila nedaleko od diskoteke "Dora" u Željezničkoj ulici u Ivankovu, a policija razgovara s mogućim svjedocima što je navelo mladića da dođe na prugu, javlja Večernji list

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić kaže kako pretpostavljaju da je 21-godišnjak iz susjedne Jarmine bio u diskoteci i iz nekog razloga izašao i stao na prugu, ali će detalji biti poznati nakon završetka očevida. 

U Ivankovu se unazad nekoliko godina dogodilo više nesreća u kojima je vlak pregazio pješake jer željeznička pruga Zagreb - Tovarnik i državna granica, većim dijelom prolazi kroz naseljeno mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • MalenaInes 06.03.2012.

    Domac :( :( :(..... Znaj uvijek ćeš mi ostati u srcu. Volim te kolega :( http://www.youtube.com/watch?v=DKNwgDJ14Qw

  • Antun Jelic 05.03.2012.

    Pruga prolazi kroz cijelo selo takorec i razdvaja selo na dva dijela u duzini od nekoliko kilometara. Postoji samo jedan prijelaz i to samo za automobile,za pijesake nista. Opcina Ivankovo s vodstvom HDZ-a Brankom Galicem i HŽ ne zele napraviti prijelaz za pijesake jer to mora netko platiti a oni moraju ukrasti a ne mogu. Zato i ne zele i nece iako je pisana peticiji pozivana NOVA TV i mijestani trazili....UZALUD! I u zadnjih par godina je poginulo vec nekoliko ljudi,najvise mladi. Pruga kojom se vozi 160km nema prelaz ni osvijetljenja. Cak nema ni rasvijete uz prugu ni staze za pijesake pa se pitam u kojem smo stoljecu??? Koliko treba poginuti ljudi da bi se nesto poduzelo?

  • andi_1 05.03.2012.

    Velika tragedija za obitelj, bez obzira na razlog zbog kojeg se dogodila nesreća ! Moja iskrena sućut !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare