To je to što me zanima!

Kod Vrbovca: Balić je sletio autom s ceste, nije ozlijeđen

Nakon što je vučna služba izvukla automobil, Ivano Balić je s policijom nastavio prema Vrbovcu. U trenutku nesreće na cesti je bila vrlo gusta magla
Vidi originalni članak

Naš proslavljeni rukometaš Ivano Balić (36) sletio je automobilom u nedjelju sa Savske ulice u Vrbovcu kraj Zagreba. Nije ozlijeđen. Saznajemo da je Balić putovao u Vrbovec na nekakvo natjecanje. Nakon što je vučna služba izvukla automobil, Balić je s policijom nastavio prema Vrbovcu. U trenutku nesreće na cesti je bila vrlo gusta magla.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • zgbuco 28.12.2015.

    "Ukleta cesta"!? 27 godina vozim po svim cestama, u svim vremenskim uvjetima, pa tako i po vašim famoznim "ukletim cestama" i "crnim točkama". Interesantna je činjenica da svi koji se pridržavaju prometnih propisa i trenutnih ograničenja zbog vremenskih uvjeta ili nekih drugih razloga nikada nemaju problema. Niti je bilo koja cesta ukleta niti postoje crne točke na cestama. Crne točke postoje u glavama onih koji misle da je vožnja rekreacija, a ne ozbiljan posao. Samo zato što je u ovom slučaju to bila poznata osoba, ova je vijest došla u novine i cesta je proglašena ukletom. Očito se nije pridržavao propisa, a sigurno nije niti prilagodio vožnju uvjetima. Zbog ovoga bi trebao zaraditi i kaznu, a jedina je sreća što nitko nije stradao.

  • Degi_1 27.12.2015.

    Ali novinari!"... na neko natjecanje".... Pa kaj se tak piše članak?

  • Galeb i ja 27.12.2015.

    Da se to nekome drugome dogodilo onda bi bijo vozac kriv a ovako je bila kriva gusta magla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare