To je to što me zanima!

Kodna imena u obitelji Trump: Muza, čudo, mogul, planinar...

Iako je američki predsjednik pod posebnom zaštitom tajnih službi, njegovo kodno ime, kao i kodna imena članova njegove obitelji nisu tajna. Kodno ime Donalda Trumpa (70) je "mogul"
Vidi originalni članak

Iako je američki predsjednik pod posebnom zaštitom tajnih službi, njegovo kodno ime, kao i kodna imena članova njegove obitelji nisu tajna. Kodno ime Donalda Trumpa (70) je "mogul". Njegovu suprugu Melaniju (47) zovu "muzom", piše Washington Post.

"Prvu kći" odnosno Ivanku Trump (36) za koju mnogi smatraju da ima veliki utjecaj na svojeg oca nazivaju "marvel". Marvel znači čudo odnosno čudesan, a ne zna se da li to ima ikakve veze s poznatim  stripovima.

Trump ima i dva starija sina Donalda Jr. (40) kojem je kodno ime „Mountaineer“ odnosno planinar, dok Erica Trumpa (33) zovu  „Marksman“ odnosno strijelac.

ABC News piše da su Trumpovi sinovi dobili kodna imena po svojim hobijima.

Kodna imena za najmlađeg Trumpovog sina Barrona (10) i njegovu kćer Tiffani (23) zasad nisu poznata. Kodno ime američkog potpredsjednika  Mikea Pencea je Hoosier odnosno stanovnik Indiane, a njegove supruge Karen Pence "kolibrić". 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 31

  • projekt_venus 30.01.2017.

    Da su ljudi pametni sigurno ne bi uzgajali 1% bogataša koji uništavaju čovječanstvo i planet. No, nisu pametni i čini mi se da čovječanstvo i svijet nemaju šanse

  • alanford1 30.01.2017.

    ima boljih nadimaka.tipa.American idiot,slownishe bitsch,american idiot jr.etc.etc

  • 30.01.2017.

    24 opet tesere ha !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare