To je to što me zanima!

Kojić Bandiću: Mi po zakonu ne možemo uzeti 200 milijuna kn

Grad Zagreb raspisao je natječaj za financiranje novih investicija vrijedan 200 milijuna kuna, koji je istekao prije dva dana. Nije precizirano koji bi se projekti trebali financirati
Vidi originalni članak

Grad Zagreb raspisao je natječaj za financiranje novih investicija vrijedan 200 milijuna kuna, koji je istekao prije dva dana. U samom natječaju nije precizirano koji bi se projekti trebali financirati.

No sudeći prema neformalnom razgovoru snimljenom nakon završetka današnje konferencije za novinare, čini se da financijski planovi gradskih čelnika ipak ne idu sasvim glatko, javlja HRT.

"Što se tiče plasmana Holdinga u Grad Zagreb, 200 milijuna kuna što smo raspisali, mi to ne možemo po zakonu uzeti", objašnjava Kojić Bandiću.

"Zašto? Reći ću ti. Jer ne možemo uzet nego dugoročno, a ovo je sedam mjeseci", objašnjava Kojić.

"Ajde da sjednemo idući tjedan", govori Bandić.

"Da, ali treba doć kod mene razgovarat", zaključuje Kojić nakon čega se HRT-ova snimka prekida.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • *leeloo* 22.09.2016.

    Ne kuzim čuđenje???? Pa svaki gradonačelnik ima gradskog ministra financija (između ostalih) da ga informira... kaj je to nešto novoga??

  • dario1 22.09.2016.

    Pa šta za takve stvari u javnosti ne koriste papiriće kao dr sanader?

  • Erazmo 22.09.2016.

    Ja sam svjetlosne godine daleko od toga da budem Bandićev fan, ali ovdje se ipak ne radi o kriminalu kao što je objasnio @koprc, gore. Umjesto toga, bilo bi zanimljivije o onome kako je pod jamčevinom, utjecao na svjedoke, a jamčevina ipak vraćena... itd, itd, itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare