To je to što me zanima!

Kojim putem krenuti? Zagreb u blokadi zbog posjeta Erdogana

Erdogana danas čekaju susreti s Plenkovićem, Milanovićem, poslovni forum i odlazak u Sisak, a brojne Zagrepčane ogromne gužve na cestama zbog prolazaka delegacija
Vidi originalni članak

Turski predsjednik Tayyip Erdogan sinoć je stigao u dvodnevni posjet Zagrebu, a odmah nakon slijetanja njegova štićena kolona s 50 vozila krenula je prema hotelu Sheraton gdje se Erdogan smjestio. Zbog njegova dolaska dva dana je pola grada u prometnoj blokadi, a zbog susreta s predsjednikom Milanovićem i premijerom Plenkovićem te posjeta poslovnom forumu i odlaska u Sisak, velike probleme možete očekivati i danas.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do odlaska Erdogana, odnosno do 22 sata, bit će uspostavljena i privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop - policija“, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo.      

NOVA REGULACIJA PROMETA VIDEO Erdogan u štićenoj koloni stigao u Sheraton, pogledajte kakva gužva je nastala u centru

Zagrebačka policija objavila je karte prometnica gdje će biti otežano prometovanje danas.

ERDOGAN U HRVATSKOJ Tko je turski vladar zbog kojeg se blokira Zagreb: 'Vjernici su naši vojnici, a džamije kasarne'

Sisačka policija također je objavila upozorenje zbog dolaska delegacije s Erdoganom. U četvrtak od 11:45 do 14:30 sati za sav promet na području grada Siska u Petrinjskoj, Zagrebačkoj i ulici Josipa Jurja Strossmayera, u mjestu Odra – Stupno – Sela – Žažina – Dužica – Lekenik do ulaza na autocestu A11 Zagreb – Sisak i obratno, odvijat će se naizmjenična regulacija prometa, dok će u jednom trenutku promet u oba smjera biti obustavljen.

Molimo građane da u spomenutim ulicama i naseljima, u navedenom vremenu ne zaustavljaju i parkiraju prijevozna sredstva, na kolnik i u blizini kolnika (nogostup, ugibališta i sl.).

Promet će biti preusmjeravan na alternativne pravce:

Sisak - Desna Martinska Ves - Jezero Posavsko - Orle - Zagreb

Sisak - Lijeva Martinska Ves - Prečno - Zagreb 

Sisak - Popovača - Zagreb

Dvor - Hrvatska Kostajnica – Jasenovac – Novska – Zagreb

Petrinja – Pokupsko – Velika Gorica

Petrinja – Glina – Vojnić – Karlovac

 
U četvrtak od 7 do 17 sati, za sav će promet biti zatvorena Capraška ulica i druge obližnje ulice, dok će u okolnim ulicama promet biti reguliran posebnom regulacijom.  

Idi na 24sata

Komentari 84

  • 08.09.2022.

    Nikad više,nadam se

  • 08.09.2022.

    U cijelom centru grada su blokirali parking mjesta. Ljudi se ne mogu parkirati kad dođu kući s posla...parkiraju se dalje i plačaju gradski prijevoz. Hoće li im vlada refundirati?

  • bum5bar 08.09.2022.

    Što se sultan toliko plaši Sulejman je bio malo hrabriji

Komentiraj...
Vidi sve komentare