To je to što me zanima!

Kokain i prostitutke: Skandal potresa britansku mornaricu

UJEDINJENO KRALJEVSTVO: Nekoliko članova posade nuklearne podmornice Vigilant otpušteno je nakon što je otkriveno da su organizirali raskalašene zabave s prostitutkama i šmrkali kokain...
Vidi originalni članak

Seks-skandal potresa britansku nuklearnu podmornicu Vigilant. Nekoliko članova posade otpušteno je nakon što je otkriveno da su organizirali raskalašene zabave s prostitutkama i šmrkali kokain, piše cijenjeni britanski list The Independent.

Jedan član snimljen je tijekom spolnog odnosa s prostitutkom pokraj bazena, a jedan časnik naći će se pred sudom zbog samovoljnog napuštanja podmornice i odlaska k svojoj djevojci.

- U našoj vojsci ne tolerira se konzumiranje narkotika. Oni koji ne odgovaraju visokim standardima otpuštaju se iz službe, rekao je glasnogovornik Kraljevske ratne mornarice Ujedinjenog Kraljevstva.

Podmornica Vigilant dio je klase Vanguard. Konkretno, ova podmornica opremljena je sa 16 balističkih projektila Trident II D5 koji sadrže nuklearne bojeve glave.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Dalibor0704 29.10.2017.

    Imamo šansu doživjeti nuklearni napad koji će pokrenuti narkići pokraj konzola za lansiranje. Spavajte mirno.

  • Anon Ymus 28.10.2017.

    Ja rekoh, o bujancu pisete...🤔

  • 28.10.2017.

    Najveća nestašica kokaina u velikoj britanij ije bila između 1995-1998 godine kada su Liam i Noel Gallagher bili na vrhuncu slave s punim nosevima kokaina, na dane koncerta rijetko tko je mogao nabavit gram koke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare