To je to što me zanima!

Učenici dvojica skinula gaćice pred razredom i smijali joj se

Škola je bila dužna to prijaviti Ministarstvu obrazovanja, ali to nisu učinili, piše Jutarnji list. Ravnatelj škole kaže da su učenici pretjerali, ali i da su se ispričali, te da to nije zlostavljanje. To navodno nije prvi put da su je na takav način napali
Vidi originalni članak

Učenicu srednje škole Fausta Vrančića u Zagrebu dvojica razrednih kolega napala su prije desetak dana pred učionicom. Skinuli su joj tajice i gaćice. Sve je prijavila profesorima. To navodno nije prvi put da su je na takav način napali. Škola je bila dužna to prijaviti Ministarstvu obrazovanja, ali to nisu učinili, piše Jutarnji list. Ravnatelj Božo Čužić razmatra kaznu za učenike i kaže:

- Pretjerali su i ispričali se. Nije bilo seksualnog zlostavljanja, već je sve igra koja je prekoračila granicu dobrog ukusa i pristojnosti.

>>> Više pročitajte OVDJE


Idi na 24sata

Komentari 341

  • mitunjmo 03.04.2012.

    možda je i ravnatelj to gledao iza ugla i uživao kurvin sin,dokazano je da imamo pedofila čak i registriranih!

  • lady Zokee 02.04.2012.

    Nije ih bilo briga prije 10g, a sad ih je još manje. Pa mene su tukli u školi, iako sam žensko. Svaki put kad bi se potužila nastavnicama, one bi dotične "upozorili" riječima, a ti dotični bi uzvratili opet, ili bi ih prebacili u dr. školu, i neočekivano bi prošli s pet (preko veze). Tako da zlostavljani trpe, a zlostavljači uživaju.

  • Steven Gerrard Almighty 02.04.2012.

    I meni su dvojica skinuli gaće u razredu, al su mi odma popljugali tako treba i sa ovom dvojicom!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare