To je to što me zanima!

Koliko je djece ubio? Monstrum je tu mračnu tajnu odnio u grob

Derek Percy bio je povezan sa smrću devetero djece u 60-im godinama prošlog stoljeća. Zločine nikad nije priznao, a zbog navodnih poremećaja oslobođen je optužbi za još nekoliko ubojstva...
Vidi originalni članak

Derek Percy smatra se najzloglasnijim ubojicom djece u australskoj povijesti, a više od dvadeset godina uspješno se skrivao od kazne. Još od malih nogu pokazivao je znakove čudnog ponašanja, krao i nosio žensku odjeću te rezao žensko donje rublje. 

Preminuo je prije četiri godine od raka pluća, a prije smrti rekao je da se "ne može sjetiti" je li ubio bilo koju od navedenih žrtava.

Bio je povezan sa smrću devetero djece u 60-im godinama prošlog stoljeća. Zločine nikad nije priznao, a zbog navodnih poremećaja oslobođen je optužbi za još nekoliko ubojstva. Štoviše, pojavio se na sudu tek zbog jednog ubojstva 1969. godine, a riječ je bila o 12-godišnjoj Yvonne Tuohy.

Nju i njezinog prijatelja napao je na plaži u malom gradiću Warneet, a nesretnoj Yvonne stavio je nož pod vrat i oteo ju. Prijatelj se uspio spasiti i policiji opisati Percyja i njegov automobil, a trag je policiju doveo do ubojice tri sata nakon otmice.

Ruke su mu bile crvene i pokušavao je oprati krv s odjeće. Nakon toga pojavile su se glasine da je Percy počinio ubojstvo u naletu ludila, zbog čega je bio zatvoren u umobolnicu Ararat, gdje se smirio. Navodno je bio poremećen i živio u fantaziji, a iz tog razloga su mu se događaji brisali iz pamćenja.

Krajem 20. stoljeća njegov slučaj dospio je na Vrhovni sud u Victoriji, a Percy je tada bio zatvoren već 25 godina. Pojavio se strah da će okrutni ubojica biti pušten na slobodu, zbog novih pravila oko mogućnosti pomilovanja za osuđene na doživotnu kaznu.

Zloglasni dječji ubojica preminuo je od raka pluća 2013. godine, a sve svoje tajne je ponio sa sobom u grob.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Braslav 04.04.2017.

    Svakodnevno ih ubijate komadanjem medicinskim instrumentima i nazivate to civilizacijskim dostignućem iliti abortusom...

  • pacifist 04.04.2017.

    psa, koji jednom ugrize, uspavljujemo!

  • isoc41 04.04.2017.

    Takve odmah na vjesala nakon prvog ubojstva nevine zrtve..nema tu puno filozofije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare