To je to što me zanima!

Kolinda će iskoristiti 6+6: Pola godine puna plaća, a onda pola

Pitaju me često za ured, ja sam mislila da neću uzeti ured, ali sad nekako razmišljam da treba ta neka baza ako želite raditi ozbiljan posao, rekla je Kolinda Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon isteka mandata koristit će pravo na šest mjeseci pune i šest mjeseci pola plaće, javlja Dnevnik.hr. 

Najavila je i da će uzeti ured.

- Pitaju me često za ured, ja sam mislila da neću uzeti ured, ali sad nekako razmišljam da treba ta neka baza ako želite raditi ozbiljan posao - rekla je. Pravo na ured ima idućih pet godina. 

TRAŽIT ĆE SVOJ URED Kolindu zovu državnici: 'Kažu mi, daj se javi, dođi do mene'

- Ako će predsjednica iskoristiti taj ured za promoviranje Hrvatske, ona je ipak poznata u svijetu tko god što mislio - onda to ima nekakvog smisla. Ono što nema smisla je da netko doživotno ima pravo na takav ured - komentirao je saborski zastupnik Nikola Grmoja. 

Idi na 24sata

Komentari 193

  • Enzo0711 26.01.2020.

    Daj se skini više s leđa napaćenog naroda! Imaš obraz kao opanak! Sram vas može biti više!!!

  • marija889 26.01.2020.

    Sram te bilo, stidi se...

  • JohnnyBravo 26.01.2020.

    Ovdje je toliko toga jadnog... Kao prvo, tvrdila je da je svi obožavaju i da ima 500 ponuda sa svih strana planete... ispada da su je već svi zaboravili. Drugo, dobila je 100.000 eura otpremnine od NATO-a nedavno, ali ipak će uzeti 6+6, jer nekako su joj najdraže naše kune. Treće, čak i kada smo joj na izborima jasno dali do znanja da je ne želimo više gledati, a još manje slušati, ona želi ured, iz kojega će i dalje lupetati gluposti i nabijati nam troškove? Pa to je jednostavno bezobrazno i glupo... nema drugog objašnjenja. Kolindo, ako te dijaspora toliko voli, idi njima, pjevaj im svaki dan, govori im bajkice o tome koliko si ti važna, i koliko ti voliš sve Hrvate, lupaj po stolu, i maši rukicama po zraku, samo otiđi da te mi Hrvati u Hrvatskoj više ne vidimo i ne čujemo... dovoljno smo ti dali novaca i živaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare