To je to što me zanima!

Kolinda će spavati u Lori, jesti s vojnicima te obilaziti otoke

LJETNA REZIDENCIJA: Predsjedica Kitarović će obilaziti otoke motornim jahtama Hrvatske ratne mornarice, a u Splitu će se sastajati s građanima i poduzetnicima
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sa svojom delegacijom tijekom srpnja i kolovoza seli se na more. Naime, kako je Ured za odnose s javnošću MORH-a potvrdio 24sata, predsjednica je službeno obavijestila MORH da će njena delegacija zadnji tjedan u srpnju boraviti u Splitu, u vojnom objektu, odnosno u Lori, a dva tjedna u kolovozu u vojnom objektu na Brijunima. Predsjednica će u Lori jesti zajedno s vojnicima koji će je i čuvati pa neće biti dodatnih troškova. 

Na neretvanski Maraton lađa, 8. kolovoza, i Sinjsku alku dan poslije predsjedica Kolinda Grabar Kitarović putovat će iz Splita. 

Iz Lore će obilaziti otoke motornim jahtama Hrvatske ratne mornarice Učka (bivša Podgorka koju je koristio i Tito) te Čista Velika, a u Splitu će se sastajati s građanima i poduzetnicima.

Idi na 24sata

Komentari 706

  • Glasaj za HSP1861 22.07.2015.

    Draga predsjednice Kolinda molim vas ukinite 24 sata jer bi im više pristao naziv 33 sata.Oni nemaju ni H od Hrvatskih novina.

  • plik 22.07.2015.

    gledam ovu slikicu. .ma bas je šesna ta naša Vrhovnica, baš bi bilo gušt štipnuti je za te njene tuste obraščiće.. bući, bući, bući...

  • ŽeljkoŽeljko 22.07.2015.

    To je naša predsjednica! Bravo gospođo , ponosan sam što Vas imamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare