To je to što me zanima!

Kolinda i Plenki dijele crveno bijele, a Brkić - crne dresove!

Predsjednica je ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu darovala klasični dres, Plenković je isti takav dao britanskoj premijerki Theresi May. Ali Brkić je u Izrael za dar odnio crno-plavi dres kapetana Modrića
Vidi originalni članak

Britanska premijerka Theresa May jučer je od premijera Andreja Plenkovića dobila klasični dres hrvatske nogometne reprezentacije s crvenim kvadratićima na bijeloj podlozi.

I predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je u Rusiju na četvrtfinalnu utakmicu protiv Rusije ponijela za darove iste takve dresove koje je darovala ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu i njegovoj supruzi.

Predsjednica je pripremila i dres za američkog predsjednika Donalda Trumpa s kojim bi se danas trebala sresti u Bruxellesu.

Potpredsjednik Sabora i Plenkovićev zamjenik Milijan Brkić jučer je pak boravio u Izraelu. On je predsjedniku Knesseta (izraelski parlament) darovao dres Luke Modrića, ali u crno-plavoj varijanti.

- Predsjedniku KNESSET-a Yuliju Yoelu Edelsteinu darovao sam u Jeruzalemu dres našeg kapetana. Naši prijatelji iz Izraela od srca su uz Hrvatsku i poželjeli su nam sreću uoči polufinalne utakmice na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Naši hrabri momci najveći su promotori Hrvatske. Samo naprijed hrvatsko SRCE PONOSNO - objavio je Brkić.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 11.07.2018.

    Ekran sve podnosi.

  • jozef444 11.07.2018.

    Ljepši je bijelo-crveni ali mi je drag i crno-plavi. OBA SU LIJEPA !

  • musakax 11.07.2018.

    Sramota za sport!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare