To je to što me zanima!

Kolinda ide gledati bistu Tita koju je izbacila s Pantovčaka

Podsjetimo Grabar Kitarović je s Pantovčaka izbacila bistu Josipa Broza Tita te darove koje su on i supruga Jovanka dobili tijekom njegove vladavine
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u petak će posjetiti Kumrovec i u Muzeju Staro selo obići će izložbu "Pokloni Josipu Brozu iz Vile Zagorje"

Podsjetimo, Grabar Kitarović je s Pantovčaka izbacila bistu Josipa Broza Tita te darove koje su on i supruga Jovanka dobili tijekom njegove vladavine. Te je predmete uručila spomenutom Muzeju i u petak će ih razgledati. 

Idi na 24sata

Komentari 291

  • SamoDesno_1 23.05.2015.

    ma to su idiotarije...hocete ocrniti zenu koja je jedina svijetla tocka u drzavi

  • Heraa 22.05.2015.

    ne valja ako dodje, a ne valja ni opet ako ne dodje.. pa daj se odlucite vec jedanput..

  • NERA7agraM 22.05.2015.

    Nisam niti u jednoj stranci bila nikada a imam 68 godina. Za vrijeme Tita svi smo radili, tvornica do tvornice u Zagrebu na Žitnajku, Trnju, Trešnjevci... nije bilo mita ni korupcije. Radnici su svake tvornice imali odmarališta na Jadranu, redovito dobivali plaće... sada rade bez plaće, tvornice su uništili dojdeki iz BiH, sve rasprodali pokrali, lova na računima van RH, , radnici na burzi ili su umrli......... siromaštvo, bijeda, neimaština, nezaposlenost, blokirani računi, ovrhe.... a pravosuđe uživa-nirvana, korupcija i samovolja u presudama. UŽAS!

Komentiraj...
Vidi sve komentare