To je to što me zanima!

"Kolinda je posložila loptu na reket, a Milanović je zakucao"

Ovo je sad situacija neobranog grožđa. Dio obećanja u kampanji Kolinde Grabar Kitarović je bio nerealan, i to se sad vraća kao bumerang, kaže Aleksandra Kolarić
Vidi originalni članak

Predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću Aleksandra Kolarić komentirala je odluku Vlade kojom se rezidencija u Visokoj ulici dala na raspolaganje Kolindi Grabar Kitarović iz čijeg su stožera poručili da je odluka donesena prebrzo.

- Ovo je sad situacija neobranog grožđa. Dio obećanja u kampanji Kolinde Grabar Kitarović je bio nerealan, i to se sad vraća kao bumerang. Rekla bih da je novoizabrana predsjednica posložila loptu na reket Milanoviću, a on je samo 'smashao', odnosno zakucao - rekla je Kolarić u intervjuu za N1.

Osvrnula se i na jučerašnji "shopping" premijera Milanovića kada je ušetao u dućan i pričao na ruskom:

- Najbolji PR Vlade je da krene s reformama i da naprave stvari koje nisu tri godine napravili. Ovo je čisto peglanje imidža. Oni su u situaciji kada ih 4 od 5 građana ne podržava - rekla je Kolarić. 

Idi na 24sata

Komentari 193

  • car1959 06.02.2015.

    ko tebe zakuca

  • šumski bandit 31.01.2015.

    tko je uopće ta ženska da odiše takvom pameću i znanjem? čim je imala posla s jovom račanom, muljanovićem i SDP-om, svakome jasno!!!

  • dobro jutro 31.01.2015.

    Ha ha ,Hrvatska udruga za odnose s javnoscu,priznata od strane koga,ima li netko da ne muze ovu zemlju

Komentiraj...
Vidi sve komentare