To je to što me zanima!

'Na ulicama nema beskućnika, za razliku od mnogih gradova'

U Gradskoj upravi Grada Zagreba predsjednica Grabar-Kitarović susrela se s gradonačelnikom Milanom Bandićem i predsjednikom Gradske skupštine Grada Zagreba Andrijom Mikulićem
Vidi originalni članak

Nakon posjeta i obilaska svih hrvatskih županija, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović stigla je danas u Gradsku upravu Grada Zagreba, čime će završiti aktivnosti vezane uz izmještanja Ureda predsjednice Republike Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Gradskoj upravi Grada Zagreba predsjednica Grabar-Kitarović susrela se s gradonačelnikom Milanom Bandićem i predsjednikom Gradske skupštine Grada Zagreba Andrijom Mikulićem, koji su joj, zajedno sa suradnicima, predstavili programe i projekte Grada Zagreba.

Predsjednica je zatim posjetila Zagrebački inovacijski centar (ZICER) na Zagrebačkom velesajmu, a kasnije je obišla naselje Podbrežje, zagrebački model stanogradnje s pratećom izgradnjom komunalne i društvene infrastrukture.

- Znala sam dosta toga jer živim ovdje i susrećem se s gradonačelnikom, međutim, jesam, čula sam dosta podataka, posebno oko socijalnih davanja. Vidite da na ulicama grada, za razliku od mnogih gradova, nema beskućnika. Zagreb je beskućnicima omogućio krov nad glavom - rekla je predsjednica.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • dektiva3 08.02.2019.

    A da ste ljudima omogućili posao i dostojanstvem život,na prste bi ih nabrojali u zg...obećala si ko tuđman,"bit ćemo švicarska"al šta te košta slagat...

  • Nivi_1 07.02.2019.

    Ova izjava ne zna covjek jel to neki crni vic ili sta, to kao da se netko zajebaje sa cijelim narodom! Strasno! To kao da u Africi izvali nema gladnih!!

  • Dzlatar 07.02.2019.

    A jel bila na čaju i koki kod Zdravkove supruge?

Komentiraj...
Vidi sve komentare