To je to što me zanima!

Kolinda o dobrodošlici: Morat ću vidjeti što je premijer mislio

Moram razgovarati s premijerom Milanovićem da vidim što je točno mislio jer mi nije namjera samo sjediti na sjednici nego i govoriti, rekla je Kolinda G. Kitarović
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović jučer je na početku sjednice Vlade novoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović zaželio dobrodošlicu. Rekao je kako će surađivati s njom u zakonskim okvirima, te ju je pozvao da svaki četvrtak dođe na razgovor s Vladom. Vrata su joj otvorena, kazao je Milanović.

Patrik Macek/PIXSELL

- Kao što znate kroz cijelu kampanju sam govorila da sam prije svega za suradnju i da želim surađivati sa svakom Vladom jednako, ali isto tako pozivati i prizivati na odgovornost svaku Vladu. Moram razgovarati s premijerom Milanovićem da vidim što je točno mislio jer mi nije namjera samo sjediti na sjednici nego i govoriti. Držim da moramo sazvati tu tematsku sjednicu Vlade koja će govoriti specifično o gospodarstvu i socijalnom stanju - komentirala je Grabar Kitarović.

Kolinda je rekla da joj premijer Milanović još nije čestitao.

- Ne, nismo se čuli - rekla je te dodala da ona ne pati od formalizma, ali da njihov odnos ovisi i o tome kako će se on postaviti jer to treba biti partnerski odnos, odnos međusobnog povjerenja i rada za dobrobit države. 

Podsjetimo, Kolinda je jučer bila u Bruxellesu gdje je dala ostakvu na svoje mjesto u NATO-u. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • koncograd 16.01.2015.

    Kolinda odlično radi svoj posao, tek je postala predsjednica, zar mora odma sve rijesiti u samo nekoliko dana?? Pa nije toliko hitno da ga nazove, ionako će ona pritisnuti Milanovića:)

  • 16.01.2015.

    Mislio je?

  • papalino1 16.01.2015.

    vidi crnokošuljaše))) pala vam sjekira u med.necete dugo razbojnici,a ti kolinda prvo moraš imati čime misliti i vidjeti a ti to nemas na žalost pola hrvata iz hrvatske i onih po tebi nedefiniranih iz okruženja.ajde dobro promisli pa mi javi što su oni tvoji birači iz bosne?? bosanci? katolički muslimani ili ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare