To je to što me zanima!

Kolinda odala počast poljskim žrtvama Drugog svjetskog rata

Važno je da Europa pokaže da štuje suverenost, teritorijalni integritet i neovisnost svake države - rekla je Grabar Kitarović u izjavi nakon svečanosti u Gdanjsku
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u četvrtak je u Gdanjsku odala počast poljskim vojnicima koji su 1. rujna 1939. godine poginuli u prvom napadu nacističke Njemačke na tu zemlju.

Grabar Kitarović sudjelovala je na svečanosti u povodu obilježavanja 70. obljetnice završetka Drugog svjetskog rata. 

- Više nego ikad važno je da Europa pokaže da štuje suverenost, teritorijalni integritet i političku neovisnost svake države - rekla je Predsjednica u izjavi nakon svečanosti istaknuvši važnost  kulture mira, tolerancije, povjerenja i solidarnosti.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • zmijolovac2 08.05.2015.

    Jos jedan dobar potez Kolinde, svakako treba odati pocast PRAVIM ANTIFASISTIMA, sta imaju komunisti zajednickog sa antifasistima? Apsolutno nista.

  • mighty_reds1892 08.05.2015.

    Je li odala počast i poginulim vojnicima poražene nacističke Njemačke? Bio bi red da zadrži dosljednost, pa kad već ide na Bleiburg, mogla je i ovo.

  • Lina39 08.05.2015.

    Tako je to! Kada ne poštuje vlastite antifašiste ide vani da ipak na neki način ibriše ono što joj nije valjalo u Hrvatskoj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare