To je to što me zanima!

Kolinda otišla u Bruxelles: Tko će biti veleposlanik u SAD-u?

Kolinda Grabar Kitarović je otišla u Bruxelles gdje je od ponedjeljka pomoćnica glavnog tajnika NATO-a. Još se ne zna tko će biti veleposlanik u SAD-u
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar Kitarović otputovala je u Bruxelles gdje je od ponedjeljka jedna od šest pomoćnika glavnog tajnika NATO-a. Iako se za njezin novi posao zna već tri mjeseca predsjednik i premijerka još nisu sjeli za stol i razmotrili tko bi mogao biti potencijalni kandidat za novog veleposlanika u SAD-u, javlja Dnevnik.hr. Ipak iz Banskih dvora bi predsjedniku na stol u ponedjeljak trebala stići imena vladinih kandidata za to mjesto. U Ministarstvu vanjskih poslova ističu kako je u tijeku 'redovita procedura rotacije i izbora novih veleposlanika za određeni broj destinacija uključujući i za SAD'. Naglašavaju i kako sve teče svojim redovitim tijekom.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dado45 06.07.2011.

    evo ako nema tko drugi JA se javljam za to radno mjesto.Od potrebnih kvalifikacija imam onu da znam lako trošiti tuđi novac a i sklon sam tulumima i partijima pa mislim da bi taj posao mogao obavljat.

  • pechvogel 04.07.2011.

    Kolinda se snašla. A koje su joj kvalifikcije iz USA??? Što je napravila za Hrvatsku privredu i narod osim domjenaka, priserancije i trošenja novca Hrvatske sirotinje! Pfui gadite mi se, da gadite! Opet će kumove kumova i rođake rođaka istih slati na beskorisna lutanja po svijetu! Gonite se u sve tri stvari!

  • konjina 04.07.2011.

    libo me racku

Komentiraj...
Vidi sve komentare