To je to što me zanima!

Kolinda polagala vijence, palila svijeće i slavila Novu godinu

Družila se predsjednica Grabar-Kitarović na Staru godinu s građanima u Krapinsko-zagorskoj županiji, no nije previše pričala. Odmara se za najavljeno sučeljavanje drugog siječnja na HRT-u
Vidi originalni članak

Kolinda ne miruje ni dan nakon sučeljavanja na RTL-u. Danas je posjetila Krapinsko-zagorsku županiju i tradicionalno s građanima u Mariji Bistrici na trgu Ivana Pavla II u podne proslavila Novu godinu.

Nije imala govor već je samo stajala na pozornici kako bi pozdravila okupljene građane. Pristup novinarima u zgradu u koju je otišla nakon stajanja na pozornici nije bio omogućen.

POGLEDAJTE VIDEO:

U deset sati ujutro posjetila je Oroslavje gdje se na trgu Oro družila s građanima.

U pola 11 u Gornjoj Stubici položila je vijenac i zapalila svijeću kod spomenika Rudolfu Perešinu, jednom od najpoznatijih pilota HRZ-a. 

Susrela se s Ljerkom Perešin, suprugom preminulog brigadira. Zajedno su zapalile svijeću.

U 11 sati prije tradicionalnog dočeka Nove godine u podne posjetila je svetište Majke Božje Bistričke. Na dočeku u Mariji Bistrici dijelila je građanima kolače i pila šampanjac na pozornici.

Kratko je građanima zaželjela uspješnu 2020. godinu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 31.12.2019.

    Jedva cekam. Vjerojatno ce biti sto je mislila a sto nije. Bas me zanima hoce li se moci udaljiti od same sebe i nastupiti razborito bez napada i s argumentima. Mozda sada odluci sama u suceljavanje. Znam kako je. U takvoj situaciji si zelis pruziti jos jednu priliku.

  • 31.12.2019.

    Jb.t koliko nas ima a ne kada se zoka pojavi na trznici kada torbari glasove i vjerujem skorinih glasaca koji joj nisu imali priliku pruziti ruku... Sprema se "oluja" glasaca od centra pa na desno a bit ce i lijevih ipak ona voli sve gradjanke i gradjane hrvatice i hrvate i zaista nikada nije nikoga uvrijedila kao zoka ono nezna neko engleski ona govori 5 jezika i plenki a nikada to nisu niti spomenuli...ai mnogi ovdje dijele li djelili su te pismeni nepismeni selo grad kozojebi itd itd

  • 31.12.2019.

    A gdje je bosanac Milanovic?

Komentiraj...
Vidi sve komentare