To je to što me zanima!

Kolinda poručila Zokiju: Radi svoj posao, a ne brini o mom

Šef HDZ-a, Tomislav Karamarko je uvjeren kako će sljedeće godine na Alki upravo Kolinda uručiti štit slavodobitniku, kojeg tradicionalno uručuje predsjednik države
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar Kitarović došla je u nedjelju na 299. Sinjsku alku u društvu šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.. To je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti od kada ju je HDZ imenovao svojom kandidatkinjom na predsjedničkim izborima. 

Karamarko je uvjeren kako će na 300. Alci sljedeće godine upravo Kolinda uručiti štit slavodobitniku, kojeg tradicionalno uručuje predsjednik Republike. 

 - Mora vidjeti kako to izgleda ove godine jer će ju ona dogodine dodjeljivati - rekao je Karamarko.

Kandidatkinja HDZ-a poručila je premijeru Milanoviću, koji je nedavno ustvrdio kako je izabrala krivu stranu, da se počne baviti svojim poslom, a ne brine o njenom. 

 - Bitno mi je vidjeti ljude, pozdraviti se s njima. Obećala sam prošle godine da ću biti tu i to mi je najvažnije - kazala je Grabar Kitarović na pitanje kako će izgledati susret s njenim protukandidatom, predsjednikom Josipovićem. 

Idi na 24sata

Komentari 589

  • biciklist 05.08.2014.

    lijepa fasada ali iza nje balkan,teški

  • zebra 27 05.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Gordana Firšt 05.08.2014.

    Kolinda došla samo pogledati Alku, a Crveni u komi, kaj bu tek kad spravi koplje u sridu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare