To je to što me zanima!

Kolinda: Požari su dokaz da je domovinska sigurnost važna

Želim zahvaliti vatrogascima i svima onima koji su se uključili. Ovi požari jedan su od razloga zašto je važan koncept domovinske sigurnosti, napisala je Kolinda
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović preko Facebooka se zahvalila vatrogascima i svima onima uključenima u gašenje strašnih požara na Korčuli i Pelješcu. 

- Upravo sam razgovarala s glavnim vatrogasnim zapovjednikom RH Slavkom Tucakovićem, koji me izvijestio o stanju na terenu; želim zahvaliti našim hrabrim vatrogascima i svima onima koji su se uključili u gašenje požara. Ovi požari jedan su od razloga zašto je važan koncept domovinske sigurnosti - kako bi se u ovakvim situacijama učinkovito koristili svi raspoloživi resursi, a institucije djelovale zajedno i pravovremeno - napisala je predsjednica. 

Idi na 24sata

Komentari 185

  • dindus 24.07.2015.

    Jest Vazna je Domovinska sigurnost..ali mi u Hrvatskoj nemamo nikakvu sigurnost!!! Nasa Vlada i Nasa Presjednica uopce ne zele vidjeti probleme..svi znaju lijepo pricati..ona lovi ribu, postavlja plocice, ali je nema kad treba gasiti pozar..i to je zivot hrvatskog covjeka presjednice!!Oni u Saboru samo sjede..ma svi na Peljesac gasiti pozare!!Milanovic seta po pozaristu, a nevidi da svi canaderi i airtractori nisu u zraku!!!!Ove zime na tv gledamo pricuvu vojske za pozare..nigdje ih..cuvaju sa za Paradu??...o jadna napacena zemljo...

  • Živjela cenzura! 22.07.2015.

    Najbolje bi bilo da se osnuje ta Domovinska sigurnost, tako da novac možemo dati njima umjesto vatrogascima i policiji.

  • yocko 22.07.2015.

    Vidjeli smo da predsjednica voli raditi i družiti se sa ljudima,sada ima priliku gasiti požare sa vatrogascima da vidimo kakav bi bila vatrogasac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare