To je to što me zanima!

Kolinda se u New Yorku susrela s Donaldom i Melanijom Trump

Hrvatska predsjednica upozorila je u utorak u UN-u na onečišćenje svjetskih oceana i mora, uključujući Jadransko more, ključni resurs za Hrvatsku koja od turizma zarađuje oko 20 posto BDP-a
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović susrela se danas s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom. Naša predsjednica bila je gošća na prijemu Trumpovih za vrijeme Generalne skupštine UN-a čime se danas pohvalila na svom Twitteru.

Hrvatska predsjednica upozorila je u utorak u UN-u na onečišćenje svjetskih oceana i mora, uključujući Jadransko more, ključni resurs za Hrvatsku koja od turizma zarađuje oko 20 posto BDP-a.

Hrvatsku obalu, koju godišnje posjeti oko 18 milijuna turista, onečišćuje među ostalim i plastični otpad iz južnih susjeda, Crne Gore i Albanije.

KOLINDA U UN-U: 'Molim vas, prestanite bacati otpad u naše oceane i mora...'

"S ovog mjesta pozivam sve – molim vas, prestanite bacati otpad u naše oceane i mora. U pitanju je naša vlastita budućnost", apelirala je Grabar-Kitarović s govornice UN-a u New Yorku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Ne možemo zanemarivati teške posljedice na našu prirodu i značajne gospodarske gubitke koji nam prijete u budućnosti", dodala je.  

Idi na 24sata

Komentari 205

  • Dijaspora 26.09.2019.

    Opet Admin i ovaj zločinački portal koji hoće da uči ove koji se javljaju na komentare Hrvatski jezik iako bi im bilo bolje da idu i svoju državu i da tamo dijele lekcije svojim debilima a da nas hrvate ostave na miru

  • ljubica ljubičica_1 26.09.2019.

    Perika se malo nakrivila.

  • centirion 26.09.2019.

    Bilo kako bilo! Ali vučića ni pod razno! To susjede pati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare