To je to što me zanima!

Kolinda si želi veće ovlasti: To ću napraviti čim Ustav dopusti

Svojom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti, poručila je predsjednica
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović iz Kine je oštro regirala na izjavu ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića. 

- Svojom današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav - poručila je predsjednica. Njezina je izjava objavljena na službenom Facebooku. 

Tako je reagirala na izjavu ministra koji je rekao da bi se ona s lakoćom o slanju migranata na službene granične prijelaze mogla dogovoriti ''sa svojim prijateljima iz Beograda s kojima ima jako dobre odnose i s kojima inače razgovara u New Yorku''.

>>> 5 razloga zašto trebaš jesti 

Idi na 24sata

Komentari 840

  • fredaster 19.10.2015.

    ima li ustavni sud nadleznost provjeriti da li "dama" trosi u granicama i kad ce biti na radnom mjestu- njen mentor-takodjer- nije nikada ili dva puta bio na radnom mjestu ,u Saboru ?

  • malamajica 18.10.2015.

    To su oni koji za sebe misle i tako se u javnosti predstavljaju kao "elita", to su oni za koje je književnik Mirko Kovač s pravom rekao "Elita je gora od bagre".. Kolinda ih je navukla na tanak led, malo ih pustila da se "intelektualno" iživljavaju da im spadnu maske "elite", pa kad su pokazali javnosti svu svoju glupost, bijedu, jad i čemer, predsjednica je sjajno poentirala...Bog je visoko, Kina je daleko, a u Hrvatskoj vladaju mediokriteti, i to na svim razinama, od politike, medija, tzv. kulture, itd.

  • colonelo 18.10.2015.

    ... kako se stvari razvijaju to će naša Vrhovnica napraviti za 48 sati ... strava ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare