To je to što me zanima!

Kolindin povratak: 'Prvi cilj će joj biti HDZ. A tek potom bi mogla ići preuzimati Vladu...'

NOVI EXPRESS Ona nikad nije imala namjeru biti modna influencerica. No svi ovi detalji - majica, stesana linija, balerinke itd. vjerojatno imaju za cilj guruti u drugi plan njezin neuspješan mandat i plasirati Kolindu 2.0
Vidi originalni članak

Kolinda je kao Fredi iz “Ulice brijestova” - taman kad misliš da si vidio odjavnu špicu, eto nje opet. Za razliku od prošlog ljeta kad je bila samozatajna, ovoga je odlučila biti posvuduša - kao predsjednica izmještala je svoj ured, sad izmješta samu sebe. “Na tradicionalnom 20. Vozočašću konjskih zaprega od Zlatar Bistrice do Marije Bistrice pojavila se bivša hrvatska predsjednica.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • vinja 28.08.2022.

    Nevjerojatno što je sve napisano o toj ženi, a može sve stati u nekoliko rečenica. Lijepa žena, koja čini sve da održi mladenačku formu, koja putuje i uživa u ljepotama svijeta i koja ima lijepe prihode a ništa konkretno ne radi. Kao svaka zgodna žena može zainteresirati sugovornika do određene granice, ali za funkciju kvalitetnog vođenja zemlje potrebno je mnogo više.

  • Luna777 27.08.2022.

    Nemam ništa protiv da preuzme stranku HDZ-a, boli me briga, ali biti Premijerka, e to mi ne miriše na dobro za Hrvatsku i narod. Bolje da se i dalje bavi naslikavanjem influencerice. Nego, gdje je Jakov? Da li ga je itko vidio da prati svoju ženu u bilo kojoj aktivnosti?

  • 27.08.2022.

    Sve dok će hdz voditi državu sigurno ćemo biti najzaostalija država, ukrugu puno, puno širem od Europe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare