To je to što me zanima!

Kolone vozila su zakrčile prolaz kroz tunel Sv. Rok

Pojačan je promet na granici sa Slovenijom. U koloni se vozi i riječkom obilaznicome, na Ipsilonu te na nekoliko dijelova Jadranske magistrale
Vidi originalni članak

Na autocesti A 1, kroz tunel Sveti Rok prometuje se jednosmjerno u smjeru mora. Vozila u smjeru unutrašnjosti prometuju državnim cestama preko Gračaca a kolona je na čvoru Maslenica na izlazu s autoceste oko 9 km, javio je HAK u 11 sati.
Otežano se u koloni vozi i riječkom obilaznicom zbog vrlo gustog promet u smjeru Orehovice, na Istarskom ipsilonu pred ulazom u tunel Učka, te na nekoliko dijelova Jadranske magistrale.
Na dionici autoceste od Zagreba prema Karlovcu zbog vrlo gustog prometa vozi se usporeno.
Danas do 22 sata, te sutra, u nedjelju, u vremenu od 6.30 do 16 sati, očekuje se preko 100 polijetanja i slijetanja zrakoplova u Zračnoj luci Zadar, te su mogući zastoji na D 422, pa HAK vozačima savjetuje brzu cestu Zadar II - čvor Babindub. Pojačan je promet na svim graničnim prijelazima sa Slovenijom, u oba smjera, posebice na Bregani, Macelju, Pasjaku, Kaštelu i Rupi. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška na izlaz se čeka 40 min.
Pojačan je ulaz vozila i na graničnom prijelazu Goričan, a zatvoren je međudržavni prijelaz Miljana (Krapinsko-zagorska županija), zbog radova. U trajektnom pristaništu Priznana ukrcaj čeka kolona vozila duga 3 km a na Jablanacu 4 km. Pojačan je promet i u ostalim trajektnim pristaništima i lukama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dbanon_ri 27.07.2008.

    Kod Vas se barem nešto radi.. metropola.. a za selo (ostatak hr-a) lako ćemo

  • rođo1 26.07.2008.

    kod vas u rijeci gužva na jednoj obilaznici. u zagrebu svaki dan u svakoj ulici kolone.dragi moj gospodine iz rijeke pa dođi živit u zagreb paćeš i ti imat privilegije.jati kao građanin zagreba poklonim sve moje privilegije tid.

  • dbanon_ri 26.07.2008.

    Takve gužve su DNEVNA pojava u Rijeci i na Riječkoj zaobilaznici... pa.. nitko ne piše.. Sada zapeli zagrepčani i ne mogu za 20 min biti na Bolu i to je smak svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare