To je to što me zanima!

Komadina je kao ministar prvo naručio par konjaka Hennessy

Iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture potvrdili su kako je u siječnju izdana narudžbenica temeljem koje su nabavljena pića u iznosu od 519,60 kuna
Vidi originalni članak

Zlatko Komadina očito je bio toliko sretan s ministarskom poziciju koju je imao jer je prvo što je napravio na to mjestu - počastio se s konjakom. Naručio je Hennessy. Večernjem listu iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture potvrdili su kako je u siječnju 2012. izdana narudžbenica temeljem koje su nabavljena alkoholna pića u iznosu od 519,60 kuna. 

Narudžba alkohola na račun Ministarstva osim što je moralno sporna, ozbiljno je i kršenje zakona. Naime, Zakon o zaštiti na radu ne samo da ne dopušta da se na radnom mjestu konzumira alkohol nego i zabranjuje unošenje alkoholnih pića u radne prostore.

>>> Više čitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Šarlota 01.08.2012.

    Sa kim ga je pio, kad, je li bio dovoljno rashlađen, da li je imao prave čaše za to :((

  • rođo-rođin1 01.08.2012.

    dragi novinari i šira javnosti!budite ljubazni pa nam podastrite neke konkretnije podatke o malverzacijama trenutnih.nemojte nas tu zavaljivat s računom od 519kn.sad za par dana očekujem kako će biti da je i holica potrošila 699,99kn na grah i šalatu.

  • mario96 31.07.2012.

    e jest jaka vjest ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare