To je to što me zanima!

Komadina: Atmosfera je bila grobna, šef je izvukao pouku

Zlatko Komadina rekao je kako je Glavni odbor bio izražavanje stava o dosadašnjem načinu rada Zorana Milanovića. Poručio je da SDP treba uvažavati svoje ljude
Vidi originalni članak

SDP-ovac Zlatko Komadina za Dnevnik 3 HTV-a izjavio je kako je on na subotnjem Glavnom odboru SDP-a priklanjajući se Slavku Liniću, iskazao politički stav da drugačije vidi stranku.

- Sjednica je bila otvorena, dugotrajna, a nakon objave rezultata atmosfera je bila tužna, grobna. U SDP-u su vam odgovorni ljudi, dobili smo mandat da vodimo državu i to je to. Ali morali smo progovoriti o stvaranju zajedništva u stranci i promjeni komunikacije jer neke stvari možete gurati pod tepih, ali to traje dokle traje. SDP je s Linićem, Holy i drugim ljudima jači, a da bi imali ljude moramo ih uvažavati - rekao je. 

Istaknuo je kako je Glavni odbor bio izražavanje stava o dosadašnjem načinu rada Zorana Milanovića

- Mislim da je Milanović trebao iz svega izvući pouku i mislim da ju je izvukao - zaključio je Komadina. 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • 09.06.2014.

    Tako je komadino, a pouka je da se i tebe kao i druga ti slavkeca treba rješit. a i sve te mafijaške skupine oko vas

  • DemiTone 09.06.2014.

    Zanima me, ima li Zoki kapacitet, da izvuče pouku. Vidimo da već 2,5 godine isto radi i uz to se hvali, kako su ga već htjeli smijeniti, ali nisu uspjeli. Dakle, ako do sada nije naučio, neće nikada. To bi se trebalo desiti nešto jako veliko ili jako bolno, da nešto nauči.

  • Bezobrazni 09.06.2014.

    atmosferu imate(grobnu),a sad ćete i u takav ambijent(kao stranka).

Komentiraj...
Vidi sve komentare