To je to što me zanima!

'Komadini ne podmeće nitko iz SDP-a, to je medijska bedarija'

Nitko sigurno nije mislio da Komadina želi Špremovo mjesto i, uvjeravam vas, poznajem Komadinu vrlo dobro, i on je izuzetno korektan čovjek, kaže Stazić
Vidi originalni članak

Nakon što je Zlatko Komadina rekao da mu podmeću kolege iz SDP-a koje su medijima navodno dale informaciju da je želio zamijeniti Borisa Šprema na mjestu predsjednika Sabora, Nenad Stazić, Komadinin stranački kolega i potpredsjednik Sabora, rekao je u razgovoru za tportal da su napisi o Komadininim navodnim ambicijama 'evidentna bedarija'.  

- To je glupost za koju ne znam kako je uopće došla u medije. Nitko sigurno nije mislio da Komadina želi Špremovo mjesto i, uvjeravam vas, poznajem Komadinu vrlo dobro i on je izuzetno korektan čovjek! To sigurno nije istina - kaže Stazić. 

Na pitanje kako komentira sumnju Komadine da su u ove napise umiješani 'prijatelji iz SDP-a' odgovara: 'Ne vjerujem da mu itko iz stranke podmeće, mislim da su to samo medijska nagađanja i pokušaji spletkarenja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kristov 29.06.2012.

    kad tako kaže Stazić, to je sigurno vjerodostojno!??? Takvu izjavu i bedastoću od Stazića ne bi popušilo nit djete trećeg razreda pučke škole... Zabavili se o sebi, kaže narodna, a upravo ta narodna evo živi ovih dana u punini!

  • sestro 29.06.2012.

    ove godine 2 presjednika prijateljskih i nesvrstanih državica hr i sr ima da se lepo kupaju i sunčaju na brijunima te produbljuju bratske odnose:))

  • sestro 29.06.2012.

    nemojte tako ljudi..pa partijaneri su poštenjačine..svi imaju samo po jedan "stančić" u centru zg :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare